Єдина Країна! Единая Страна!

четвер, 18 червня 2020 р.

Ранній вік. Група 54. Підсумкова сесія


Ранній вік. Група 54. Підсумкова сесія 

Два рази по 2 тижні  - така формула дистанційного навчання вихователів закладів освіти Миколаївської області, які працюють з найменшими.
Два дні по два онлайн підключення у синхронному режимі - підсумкова сесія.
Як куратор, дуже радію досягненням педагогинь за час навчання. Адже, крім професійних питань, їм треба було терміново підвищити власну інформаційно-комунікаційну компетентність, щоб подолати всі теоретичні матеріали та виконати практичні роботи від всіх викладачів. 
Завтра навчання залишиться позаду, а що слухачки візьмуть із собою? Пропоную на цій хмарній дошці залишити свої відгуки, побажання, якщо є, то й критичні зауваження.



Сделано на Padlet




















Далі пропонуємо вашій увазі добірку ВИПУСКНИХ РОБІТ слухачок групи 54  та відеоматеріали з онлайн підключень 18-19 червня 2020 року під час підсумкової сесії.


Куратор групи Лія Миколаївна Олійник

Повідомлення у Фейсбуці на сторінці МОІППО

4 коментарі:

Світлана Махиня сказав...
Автор видалив цей коментар.
Анонім сказав...

У цей не простий для усіх нас час, хочу виразити всім викладачам інституту, особливо нашому куратору Олійник Лії Миколаївні, слова подяки. За Вашу відданість справі, професіоналізм, за створення унікальної атмосфери довіри між Вами і нами- курсантами. За те, що, не дивлячись на карантин, докладаючи титанічних зусиль, попри всі труднощі, організували якісне, цікаве дистанційне навчання для нас.

Світлана Махиня сказав...

Хочу подякувати усім викладачем, які з нами працювали і особливо Лії Миколаївні Олійник за співпрацю, допомогу і підтримку. Бажаю усім гарного настрою, успіхів і здоров'я.

Наталя Архіпова сказав...

Хочу виразити всім викладачам інституту слова подяки.За те знання ,які протягом чотирьох тижнів , Ви давали нам.Дуже цікавий,корисний і потрібний матеріал.Дякую нашому творчому куратору Лії Миколаївні за постійну підтримку,допомогу.терпіння і розуміння,особливо за змістовні консультації. ВИ НАЙКРАЩІ!!!!Залишайтесь завжди такими креативними,добрими та позитивними.