Єдина Країна! Единая Страна!

неділю, 15 березня 2020 р.

Групи 45-46. Наступність дошкільної та початкової освіти на засадах Нової української школи

З 16.03.2020 по 19.03.2020 у МОІППО мало відбутися навчання вихователів закладів дошкільної освіти з проблеми "Наступність дошкільної та початкової освіти на засадах Нової української школи" у групах 45-46.

У зв'язку з ситуацією, що склалася в країні, навчання слухачок цих груп буде відбуватися у дистанційно-очному режимі.

Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронаврусу COVID-19

Наказ МОН № 406 від 16.03.2020 року

На Google Диску МОІППО створено теки для слухачів груп, в яких викладачі до 17 березня 2020 розміщують навчальні матеріали для самостійного опрацювання  та завдання, які слухачі мають виконати під час дистанційного етапу навчання з 16.03. по 03.04.2020. Доступ до тек груп 45-46 надається для перегляду за електронними адресами, які були надані слухачами під час реєстрації. 
Якщо в реєстраційній формі було вказано електронну адресу закладу дошкільної освіти, де працює вихователь, будь ласка, надайте власні електронні адреси у Списках груп 45 або 46 вихователі ЗДО  (наступність дошкільної та початкової освіти на засадах Нової української школи) - прив'язані до Viber групи. 
Якщо у Вас ще не має власного акаунта Google, Ви можете за бажанням створити його  (навчальне відео + інструкція).


Куратори груп:
  • надають доступ зареєстрованим слухачам курсів підвищення кваліфікації до навчально-методичних матеріалів, медіатекстів, відеосюжетів тощо і завдань, що підготовлені науково-педагогічними, педагогічними працівниками структурних підрозділів МОІППО та розміщені в корпоративній мережі, до 17 березня 2020 року; 
  • забезпечують збір виконаних слухачами завдань у паперовому та електронному (за потреби) вигляді під час очного етапу (термін буде визначено пізніше); 
  • роблять відповідні записи в журналах обліку роботи груп. 
Документація груп:   Розклад 45.    Розклад 46.

Плани груп: Група 45.  Група 46.



 На підтримку навчання на дистанційному етапі створено Viber групу для всіх учасників навчання груп 45-46. Куратор груп: Олійник Лія Миколаївна на постійному зв'язку.

Немає коментарів: