Єдина Країна! Единая Страна!

понеділок, 23 березня 2020 р.

Група 54. Вихователі ЗДО (Ранній вік)

З 30.03.2020 по 10.04.2020 у МОІППО мало відбутися навчання вихователів закладів дошкільної освіти з проблеми "Ранній вік" у групі 54.

У зв'язку з ситуацією, що склалася в країні, навчання буде відбуватися у дистанційно-очному режимі.

Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронаврусу COVID-19 Наказ МОН № 406 від 16.03.2020 року

На Google Диску МОІППО створено теки для слухачів груп, в яких викладачі розмістили навчальні матеріали для самостійного опрацювання  та завдання, які слухачі мають виконати під час дистанційного етапу навчання з 30.03. по 03.04.2020. Доступ до теки групи 54 надається для перегляду за електронними адресами, які були надані слухачами під час реєстрації.

Якщо в реєстраційній формі було вказано електронну адресу закладу дошкільної освіти, де працює вихователь, будь ласка, запишіть власні електронні адреси у Список групи - прив'язаний до Viber групи. 

Якщо у Вас ще не має власного акаунта Google, Вам слід створити його   (навчальне відео + інструкція).

Куратори груп:
надають доступ зареєстрованим слухачам курсів підвищення кваліфікації до навчально-методичних матеріалів, медіатекстів, відеосюжетів тощо і завдань, що підготовлені науково-педагогічними, педагогічними працівниками структурних підрозділів МОІППО та розміщені в корпоративній мережі; 
забезпечують збір виконаних слухачами завдань у паперовому та електронному (за потреби) вигляді під час очного етапу (термін буде визначено пізніше); 
роблять відповідні записи в журналах обліку роботи груп.

До початку навчання, передивіться будь ласка публікації цього блогу з міткою "ранній вік"  Знайдіть серед запропонованих 115 публікацій власні статті або публікації ваших знайомих колежанок. Коли  проглянете сторінку, натисніть на посилання "Старіші публікації". Посилання на знахідки можна надавати у Viber групі: МОІППО 54. Ранній вік, або в коментарях під цією публікацією.


На підтримку навчання на дистанційному етапі створено Viber групу для всіх учасників навчання групи 54. Куратор груп: Олійник Лія Миколаївна на постійному зв'язку.

Немає коментарів: