Єдина Країна! Единая Страна!

середу, 20 квітня 2016 р.

Вставка особистого фото на персональну сторінку сайту Iteach.wiki

У таблиці оцінювання (стовпчик К) для слухачів групи 63-А визначено завдання Персональна сторінка на Wiki;(заповнена - надати гіперпосилання).

Якщо з вставкою тексту інструктори з інфрматики в початковій школі більш-меньш впоралися, то вставку власного фото на сайт всі проігнорували.

У цій публікації надаю детальну пошагову ІНСТРУКЦІЮ цього процесу.


2. Залогініться. Клацнути на слово "УВІЙТИ" у правому верхньому куті сторінки. Ввести свій логін - Прізвище, Ім'я, Побатькові та пароль у форму. Коли Ви заходите на wiki під своїм логіном у Вас справа з'являється вибір "Завантажити файл"
3. Завантажуєте з власного комп'ютера заздалегідь підготовлене ВАШЕ фото. Копіюєте його назву та у новому вікні відкриваєте Вашу персональну сторінку - клацаєте на Ваших даних - Прізвище, Ім'я, Побатькові у переліку учасників курсу.

4. На персональній сторінці, що відкрилася, клацніть [ред.] на віконці де має бути Ваше фото, та вставте скопійовану назву фото у шаблон.
Впишіть свої Прізвище, Ім'я, Побатькові у другу частину шаблону. У додаткову інформацію продублюйте Ваші Прізвище, Ім'я, Побатькові.

5. Перевірте що у Вас вийшло, натиснувши на кнопку унизу - попередній перегляд.

6. Якщо результати Вас задовольняють клацніть  "Зберегти сторінку"

7. Відредагуйте текстові частини сторінки. Послідовно натискаючи на [ред.] біля кожної позиції відомостей про Вас.

8. Зробіть гіперпосилання на сторінки Вашого Портфоліо, блогів, інших інтернет-ресурсів.

9. Розділ "Корисні посилання" заповніть цікавими для Вас посиланнями з інтернету, які Ви будете використовувати для створення Портфоліо.

10. Після повного опрацювання сторінки ВИЙДІТЬ з сайту - натиснувши кнопку "Вийти" у правому верхньому куті. Тепер Ви бачите сторінку так, як бачать її ВСІ.

11. Скопіюйте урл-адресу своєї ЗАПОВНЕНОЇ персональної сторінки на сайті Iteach.wiki та вставте гіперпосилання у клітинку К в Таблиці оцінювання напроти свого Прізвище, Ім'я, Побатькові.

Навчальний ролік 

Немає коментарів: