Єдина Країна! Единая Страна!

вівторок, 15 листопада 2016 р.

Досить вагатися! Бери та й роби!

Доволі дивно за два тижні до завершення викладання курсу  "Педагогічні працівники ДНЗ" 26.09. - 30.11. 2016. (Новий Основний курс Програми Intel® «Навчання для майбутнього» (V 10.0) в очно-дистанційній формі) обирати таку назву публікації та демонстраційну  каринку задля ілюстрації її змісту.

Але мене вкрай вразила навчальна ситуація на цьому тижні, що відображено в таблиці самооцінювання.

Дистанційний етап навчання передбачає, що кожний педагог працює у власному темпі на курсі, але розшарування у вчасності та якості виконання навчальних завдань в групі ну дуже вражаюче. 

Нагадую, що заключний семінар за результатами навчання на курсі відбудеться 30 листопада о 15.00. в МОІППО у бібліотеці (попередня інфрормація).

До 22 листопада кожній з Вас необхідно:
  1. Надати на Вашому блозі приклади робіт Ваших учнів (педагогів ДНЗ) з якими Ви проводили навчання за методом проектів,  та зразки оцінювання ходу і результатів Вашого навчального процесу у Вашому ДНЗ із Вашими педагогами. 
  2. Вбудувати всі структурні частини в Ваше портфоліо на WiKi
  3. Зробити за шаблоном самооцінку Вашого блогу.(Шаблон відправила всім на пошту).
  4. Підготувати та розмістити візитку Вашого проекту на Вашому блозі та у віртуальній вчительській кімнаті .

Приклади виконання завдань дивіться у тих одногрупниць, у яких клітинки таблиці самооцінювання зафарбовані бірюзовим кольором. На сьогодні це Петрова Тетяна та Лебедева Світлана.

Щоб краще зрозуміти обсяг та алгоритм того, що Вам необхідно зробити до 22 листопада, можна переглянути роботи Ваших колег - вчителів початкової школи, які навесні ціього року навчалися за Новим Основним курсом Програми Intel® «Навчання для майбутнього» (V 10.0) в очно-дистанційній формі. м. Миколаїв. МОІППО "Тренери з інформатики в початковій школі", тако ж передивитися  публікації у Віртуальній вчительській кімнаті з тегом Intel 

Публікації у віртуальному класі із тегом Група 63-А Тренери з інформатики в початковій школі 

Шановні колеги з 22 по 30 листопада, щоб наше заключне семінарське заняття 30 листопада проходило у формі обговорення, Вам необхідно передивитися навчальні матеріали Ваших колег та залишити коментарі з дружніми висновками та порадами один-одному стосовно представлених матеріалів навчання на Ваших Блогах. 

PS: особливо старанні та уважні "учениці" ймовірно звернули увагу на те, що я спростила Вам завдання навчання та прибрала з таблиці самооцінювання стовпчик, де Ви мали  оцінити виконання Вами завдання: за період навчання розміщено 9 методичних матеріалів за колонкою РЕФЛЕКСІЯ зі Структури курсу.

Надаю зразки кращих методичних матеріалів Ваших колег - вчителів:
та підготуйте хоча б по одній методичній публікації за Структурою курсу на Вашому блозі.

Завтра, 16 листопада о 15.00 провожу індивідуальні консультації з навчання на курсі для тих, кому це потрібно у 29 аудиторії МОІППО.






Немає коментарів: