Єдина Країна! Единая Страна!

неділю, 15 травня 2016 р.

Той, хто хоче – шукає можливості...

Ох, як же хочеться, щоб цей тиждень промайнув якомога швидше. Щоб вже була наступна неділя! Коли думки безперестанно не будуть повертатися до Нового Основного курсу Програми Intel® «Навчання для майбутнього» (V 10.0) в очно-дистанційній формі. м. Миколаїв. МОІППО.

Хвилююся! І схоже, навіть більше, ніж деякі слухачі експериментальної групи 63-А. Тренери з інформатики в початковій школі.

Адже на цьому тижні захист проектів... Ні, не так. А ось так - ЗАХИСТ ПРОЕКТІВ!!! Для кожного зі слухачів, це семінарське заняття он-лайн. Для мене ж це ТРИ он-лайн події з кожною із трьх підгруп, які слід провети якісно та відповідально:
Таблиця оцінювання навчальних досягнень групи 63-А додає мені ще більше приводів для хвилювання. До захисту проектів залишилося 4-5 днів, а...результати навчання, що позначені у таблиці, очікують бути краще.

Якими мають бути результати навчання я розповіла у попередній публікації Готуємося до випускного, яку на сьогодні прочитали лише 7 слухачів з 21. (Висновки роблю по + під постом від 11 травня 2016 року з посиланням на цю публікацію у віртуальному класі Інформатика. Початкова школа.).

У цій публікації надаю алгоритм ЗАХИСТУ ПРОЕКТУ з технічної точки зору, з метою подальшого отримання СЕРТИФІКАТУ про успішне закінчення навчання. Для цього ми скористуємося можливостями такого інструменту Google, як Google+ Hangouts - це програмне забезпечення для миттєвого обміну повідомленнями та відеоконференцій.

З 11 травня я настирливо відправляю на е-mail адреси учасників навчання запрошення прийняти участь у вищезазначених он-лайн подіях, створила бесіди у Hangouts, розмістила пости з посиланням на події у віртуальному класі, проте пробне підключення відбулося лише з 2 учасницями навчання. Що треба зробити:

1. Зайти у віртуальний клас Інформатика. Початкова школа. та через Події у Hangouts (див. скрін).

2. Зайти у подію своєї підгрупи та натиснути кнопку "ТАК" - підтверджуючи Вашу участь у Захисті проектів.

3. Подбати, щоб на час пробного підключення та захисту проектів у Вас були падключені та працювали мікрофон, навушники, динаміки, тобто вся необхідна гарнітура для забезпечення зв'язку он-лайн. 

4. Про Вашу особисту готовність до пробного підключення 16 травня з 17.00 до 20.00 повідомте мені за телефоном (067) 905 30 47 або (050) 730 86 69.
5. Через значок у правому верхньому куті сторінки Вашого аккаунта, або у випадаючій вкладці справа зайдіть в інструмент  Hangouts. (див.скрін).

6. Дайте відповідь на моє звернення до Вас - можете написати у відкритій мною бесіді з Вами бажаний для Вас час особистого пробного підключення.

7. Спробуйте зробити відеовиклик мені або будь-кому з колег по навчанню. Чи будь-якій людині, з якою Ви спілкуєтеся на Google. (див скрин).

8. Під час пробного зі мною підключення з віртуальної кімнати, у якій буде проходити захист проектів, Вам надійде звуковий сигнал та справа відкриється табличка з повідомленням, що я запрошую Вас до відеозв'язку. Коли Ви погодитеся прийняти виклик від мене, Вам надійде системне повідомлення. (див. скрин).

Вам слід погодитися з умовами використання сервісу, поставивши галочку у квадратику та натиснувши кнопку ЗРОЗУМІЛО.

Дозвольте сервісу використовувати Ваші камеру та мікрофон, та розберіться з налаштуваннями віртуальної кімнати. Якщо у Вас не буде камери, не страшно, під час зв'язку всі будуть бачити Ваше  фото з Вашого профілю у Google+. 

Адже нам необхідно чути один-одного, а не бачити та мати можливість дивитися зображення на екрані комп'ютера.

Про всі налаштування віртуальної кімнати поговоримо он-лайн під час пробного підключення.

Зараз підготую трейлер до ПОДІЙ - Захист проектів - та розміщу його на відповідних сторінках.
До зустрічі у прямих ефірах! 
Так виглядає віртуальна кімната, де буде проходити ЗАХИСТ ПРОЕКТІВ. Щоб під час запланованих занять Вас не відволікали технічні  моменти організації трансляції для цього й потрібне пробне підключення. Чекаю на Ваші дзвінки.


Немає коментарів: