Єдина Країна! Единая Страна!

суботу, 16 лютого 2013 р.

Сходинки до інформатики. Практика

Сходинки до інформатики. Практика

Розпочинаю  цю публікацію з метою познайомити вчителів початкових класів з тими практичними матеріалами, що вже напрацьовані в Україні для практичного використання в роботі з учнями 2 класу.


УВАГА!
Авторське право:
Всі матеріали представлені виключно для ознайомлення і повинні бути видалені з Вашого комп'ютера чи будь-якого іншого носія інформації відразу після поверхневого ознайомлення із змістом.
Копіюючи чи зберігаючи представлені матеріали, Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно діючого міжнародного законодавства, а саме закону про авторське право і суміжні з ним закони.
Публікація даних документів не несе за собою ніяких комерційних прибутків та винагород, а являється рекламою паперового аналога продукту.
Правовласникам:
Всі авторські права зберігаються за правовласниками. Якщо Ви являєтесь автором якогось із представлених документів і хочете доповнити, змінити чи видалити його з сайту, будь ласка, зв'яжіться з адміністратором сайту, щоб прийняти міри щодо владнання непорозумінь.

Сходинки до інформатики. 2 клас. І семестр Підбірка (презентацій) логічних розминок з курсу "Сходинки до інформатики" 2 клас І семестр: (до 16 уроків). Можливе використання на гуртках та ГПД.
Автор: Клочко Олена Валеріївна, вчитель інформатики, початкової школи № 268 Оболонського району м. Києва, вчитель вищої категорії, старший вчитель.

Практичні розробки конспектів уроків з інформатики за підручником О. В. Коршунової «Сходинки до інформатики» 2 клас.
"Сходинки до інформатики" 2 клас І семестр. Миколаїв Колективний творчий проект слухачів курсів учителів початкових класів. (група № 7,2013) Керівник: Степанець Н.М., завідувач лабораторії дошкільної та початкової освіти МОІППО
"Сходинки до інформатики" 2 клас ІІ семестр. Миколаїв Колективний творчий проект слухачів курсів учителів початкових класів. (група № 56, 2013) Керівник: Степанець Н.М., завідувач лабораторії дошкільної та початкової освіти МОІППО

Компьютерна азбука. Експериментальний підручник. 2002

Підручник "Сходинки до інформатики" 2 клас, Авт.  Ломаковська Г. В.,  Рівкінд Ф. М.,     Ривкінд Й. Я., Проценко Г. О. 2008 

Робочий зошит. 2007.

Презентация Сказка о золотых правилах безопасности в Интернете (материал из ПскоВики, сайта педагогического сообщества Псковской области)

НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА ІНТЕГРОВАНОГО КУРСУ «ПРИКЛАДНА ІНФОРМАТИКА»
1-4 класи загальноосвітніх навчальних закладів (гриф МОН)

Банник М.О. Розробки уроків з курсу «Сходинки до  інформатики» 2 клас










Немає коментарів: