Єдина Країна! Единая Страна!

понеділок, 25 лютого 2019 р.

Google моя любов!

Сьогодні стрічка у Facebook рясніє повідомленнями про надзвичайно важливу подію для всіх освітян України. 

23-24 лютого 2019-го року у приміщенні конференц-зали НСК Олімпійський» (за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 55) відбувся тренінг до курсу «Додатки Google в освітній діяльності. Для тренерів» у рамках співпраці Міністерства освіти та науки України та компанії Google Україна у освітній сфері. Одним зі студентів цього курсу серед 25 учасників зі всіх регіонів України  пощастило бути й мені.



На цьому дводенному заході Антоніна Букач, сертифікований тренер Google, здійснювала підготовку майбутніх тренерів з використання цифрових інструментів Google. 



Авторська методика навчання, дієві технологіі мотиваціі, зрозуміла структура курсу і найголовніше - це можливіть здобути знання й розвинути навички використання Google інструментів. 




Тренер - Антоніна Букач натхненно та творчо ознайомила з родзинками додатків Google в освітній діяльності, а також акцентувала, яким має бути Educator Level 1. 




Організатори навчання  Олексій Сивак та Віталій Салтиков зробили все для того, щоб наше навчання було комфортним.  Надовго залишиться у пам'яті приємний вечір спілкування у колі однодумців та неочікувані сюрпризи-подарунки. Було неперевершено, а головне з посмішками і позитивом.




23-24 лютого у місті Києві я зустрілася із друзями, з якими протягом останніх чотирьох рокув 2015 - 2019 впроваджую Google-інструменти в освітній процес в Україні під час очних зустрічей у Києві та в онлайн-спільнотах GEG Ukraine “Навчаємося з Google” на G+ та Facebook, які заснували освітяни Наталія Саражинська, Наталія Гущина та Антоніна Букач



На цьому заході у мене з'явилися нові друзі-колеги-однодумці, які, також як і я, закохані у Google та бажають ділитися своїм досвідом застосування хмарних технологій в освіті сучасного цифрового світу з освітянами у регіонах за місцем роботи та проживання. 

 
І мабуть недаремно місцем навчання майбутніх тренерів став НСК Олімпійський,  як прогноз майбутніх олімпійських Google-досягнень  для України.

Немає коментарів: