Єдина Країна! Единая Страна!

неділю, 28 квітня 2019 р.

Підвищення професійної компетентності педагогів засобами Google-інструментів

Якщо Ви працюєте у сфері освіти України, та прагнете бути сучасним педагогом, який крокує у Нову українську школу, то створіть обліковий запис Google та безкоштовно користуйтеся інструментами та сервісами Google у професійній діяльності.
Чому сучасному педагогу ніяк не обійтись без хмарних технологій? Навіщо у професійній діяльності інтернет? Чому саме Google?
Про все це у цій публікації.


А для початку запрошую переглянути інтерактивну презентацію та під час перегляду, звертати увагу на знаки:
Знак оклику (!) - нотуй та запам'ятай
Знак питання (?) - міркуй та відповідай


Сподіваюсь, що ознайомившись з перевагами хмарних технологій ви зрозуміли, що це не щось загадкове та недосяжне, а всього лище блага цивілізації, відмовлятися від користування яким було б принаймні нерозумно. Адже, якщо тільки взяти до уваги, що хмарні технологіі є сучасною альтернативою паперовим зошитам та альбомам і пишучим засобам (ручка, олівець, фломастери), то в очі впадає скільки можна з'економити на канцелярському приладді, за умови хоча б часткового переходу на хмарні технології. А скільки можна заощадити часу, якщо оволодіти хоча б такою простою технологією, як надиктовувати  текст на Google-Документ.

Якщо ви вже переконалися у тому, що сучасному педагогу залишатися без хмарних або інтернет технологій не можливо, то запрошую до практикуму з користування інструментами та сервісами Google, який у наступній презентації.




І, наостанок, поділіться враженнями від того, що Ви, так, саме  Ви, взяли для себе цікавого та корисного з нашої зустрічі за цим посиланням.


Бажаю професійних злетів та усвідомленого ставлення до інновацій в освіті. І Google  Вам у поміч!

Немає коментарів: