Єдина Країна! Единая Страна!

понеділок, 16 травня 2016 р.

Візитка проекту "4 клас. Робота з презентаціями"

Курс Інтел 10 версія - видався досить насиченим, цікавим, запам'ятовуючим! Програма  Intel   заохочує учителів широко впроваджувати в педагогічну практику саме проектні технології, здатні розвивати дослідницькі, пошукові, аналітичні вміння та навички учнів.

Програма вдала для подальшого впровадження. Вона відкриває нові можливості з використання проектної методики, а особливо корисним є стратегії оцінювання. Дякую за можливість навчання  в середовищі WIKI та рекомендую  його  для творчого наслідування кожному, хто прагне постійно підвищувати свій професійний рівень. На мою думку, слід приділяти увагу і на учнівські роботи (з дослідженням).


Було корисним створення та використання щоденника власного навчання.  Новим є онлайнове обговорення проектів – це для мене було також дуже корисним. Завдяки курсу розширюються можливості з використання технології веб 2.0. у навчальному процесі.

 Маю надію, що використання   сучасних технологій приведе мене та моїх учнів до успіху.  Окремо хочу подякувати всім тренерам за співпрацю та в черговий раз нашому головному тренеру Олійник Лії Миколаївні - дуже талановитій і по-справжньому відданій своїй справі людині. Дякую Вам за терпіння та отриману цікаву і корисну інформацію.

Немає коментарів: