Єдина Країна! Единая Страна!

середу, 18 травня 2016 р.

Візитка проекту "2 клас. Основні складові комп'ютера. Початкові навички роботи з комп’ютером"

     
Із задоволенням і надією на новий багаж знань «помчала» два місяці тому на курси Програми Intel® «Навчання для майбутнього»..

Лія Миколаївна, як завжди, не полишила нас без новинок і продовжила дивувати та заохочувати новою «кухнею» інформатики. Невгамовна Лія Миколаївна зачаровувала нас новим курсом. Водночас панувала жага до нового, але і острах не полишав.
Адже навчання мало проходити за дистанційним курсом. Незважаючи на швидкий прорив сучасних інноваційних комп’ютерних технологій сільська місцевість бажає мати кращого – поганий, інколи зовсім відсутній, інтернетзв’язок. Про оснащення комп’ютерного класу (кількісного, якісного і сучасного) й годі говорити!

І ось навчання розпочато!

У навчанні було всяке й різне, але це було корисним. Розширила свої знання стосовно корисно-просто-якісно використовувати КТ, всесвітню мережу через усі «інструменти» нової чудо-програми.

І ось настав той час, впевнена, довгоочікуваний для всіх нас - закінчилось навчання. Впевнено можу сказати – що маю не «скриньку» педагогічних знань, а цілу валізу, систематизованого наповнення.

Подальшому намагатимусь збільшувати її вагу для себе та тих, хто покладає надію на мої знання та досвід. Впевнена, що з нового навчального року мої другокласники та їх батьки із великим ентузіазмом пройдуть всі ази інформаційного світу на уроках інформатики. Дякую своєму керівнику Лії Миколаївні за такий захоплюючий, дивовижний, насичений, креативний стиль навчання!

Немає коментарів: