Єдина Країна! Единая Страна!

суботу, 3 лютого 2018 р.

Навчання на курсах МОІППО. Група 27_2018

Долучаємося до роботи над новим Творчим колективним проектом "Говоримо українською щодня у молодшій групі закладів дошкільної освіти". Група  слухачів курсів підвищення кваліфікації МОІППО № 27_2018   “Вихователі ЗДО зі спецкурсом «Формування навичок українського мовлення вихователів ЗДО»” 

Ми з Міленіною Галиною Сергіївною - кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти, яка є куратором цієї групи, будемо здійснювати наукове курівництво написанням цього проекту. 

Вже відбулося входження педагогів в тему проекту. Визначення напрямків, у яких він буде напрацьовуватися, та лідерів груп за цими напрямками:

Олещук Ольга Володимирівна - розвиток мовлення за допомогою казок.
Пашковська Альона Володимирівна - робота з сучасними віршованими текстами.
Разумова Інна Вкторівна - робота з картиною.
Робу Олена Петрівна - фолькльор у житті малят.
Шапоренко Наталія Олександрівна - мовленнєві ігри.

Робота над проектом обіцяє бути цікавою. Особливо враховуючи те, що в інституті зарай йде капітальний ремонт та конкурс "Вчитель року". Слухачі мають обмежений доступ до навчальних аудиторій, комп'ютерів і, відповідно, до виходу в інтернет. Рівень володіння слухачами групи хмарними технологіями, як і у всіх аналогічних випадках, дуже різниться. 2 педагоги взагалі не мають досвіду роботи за комп'ютером. 7 - активні користувачі, іншші на рівні початківець. Тому Електронний журнал створювати не будемо. А підвищувати професійну компетентність засобами інструментів Google будемо самостійно.

Ось що вийшло через 2 тижні роботи.





Немає коментарів: