Єдина Країна! Единая Страна!

вівторок, 9 січня 2018 р.

Творчий колективний проект. Група 1_2018 Вихователі ЗДО зі спецкурсом Ранній вік

Шановні колеги! Вітаю вас на навчанні у Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти. У 2018 році наша група відкриває навчальний сезон. Це символічно. Адже саме з груп раннього віку розпочинається дошкільна освіта. А з дошкільної освіти бере початок вся система неперервної освіти в Україні.
Сьогодні був перший день навчання. Попереду три тижні лекцій, практичних та семінарських занять, самостійна робота над творчим колективним проектом.
Навчання на курсі  "Вихователі ЗДО зі с/курсом «Ранній вік» 09.01.–26.01.2018" буде організовано за моделлю змішаного навчання, що передбачає суміщення занять у навчальних аудиторіях із самостійною та спільною роботою слухачів в інтернеті.  Для навчання на курсі у Вас мають бути навички володіння інформаційно-комунікаційними технологіями на рівні початківець, що передбачено Типовим положенням про атестацію педагогічних працівників 2013 року.

Плідно попрацювали слухачі групи над творчим колективним проектом "Освітнє середовище у групі раннього віку закладу дошкільної освіти"



В електронному журналі групи слухачі групи заповнили кожний свою сторінку. І ось що вийшло.

Немає коментарів: