Єдина Країна! Единая Страна!

суботу, 9 грудня 2017 р.

Практика у закладах дошкільної освіти вихователів ДНЗ зі с/к Ранній вік. Група 173

Найулюбленіші заняття слухачів курсів підвищення кваліфікації у МОІППО - це, зазвичай, практика у закладах дошкільної освіти міста Миколаєва. Тим паче, що для показів пропонуються ті заклади, у яких є що подивитися, чому повчитися. Які ретельно готуються до представлення власного досвіду з визначеної тематики. Слухачам групи 173 "Вихователі ДНЗ зі с/к Ранній вік" дуже пощастило. Тому, що на практику вони ходили у два чудових заклади дошкільної освіти де побачили й колективні перегляди роботи з дітьми й поглибленно занурилися у дві важливі для педагогів раннього віку методичні теми.

І так, по черзі.

У перший день зими, 1 грудня, відвідали ДНЗ № 127, де працювали за темою «Розвиток мовленнєвої активності дітей раннього віку в процесі ознайомлення їх з навколишнім світом»
Завідувач ДНЗ, Крупенкова Світлана Георгіївна, вихователь-методист, Петрущенко Тетяна Павлівна і весь колектив садочку створили професійне свято для слухачів курсів.
Комплексне заняття з мовленнєвого розвитку для дітей раннього віку провела вихователь Макеєва Оксана Миколаївна.
Методична консультація та заняття відповідали темі нашого Творчого колективного проекту:  МОВЛЕННЄВИЙ РОЗВИТОК ДІТЕЙ РАННЬОГО ВІКУ В УМОВАХ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ. Тому ми попросили дозволу колег розмістити ці матеріали у проекті.
А щоб і ви пересвідчилися, що ми були у чудовому місці, дивітся ролік про цей дитячий садочок.


Друга практика була 7 грудня у ДНЗ № 5. Заклад дошкільної освіти у якому спадкоємність педагогічної діяльності дає найкращі плоди. Віра Андріївна Іванова, яка будувала заклад та керувала ним 35 років, передає свої знання та досвід молодому керівнику Івановій Тетяні Миколаївні.
У цьому закладі все фундаментально, все на вищому рівні та водночас сучасно за останніми тенденціями педагічних технологій.

День практики було присвячено фізичному розвитку дітей раннього віку у закладі дошкільної освіти.


Вихователь-методист Крикотнюк Тетяна Юріївна, практичний психолог, Зюзько Світлана Василівна, інструктор з фізичної культури, Григорʼєва Тетяна  Анатоліївна, вихователь групи раннього віку Швець Валентина Василівна провели справжні майстер-класи для слухачів курсів підвищення кваліфікації.


Практичні покази ранкової гімнастики, та заняття з фізичної культури з малюками вразили всіх динамічністю, методичною грамотністю, індивідуальним підходом до малят, умінням педагогів створити атмосферу свята.


Освітнє середовище ДНЗ № 5 надовго запам'ятається відвідувачам багатофункціональністю, естетичністю, продуманістю.
Слухачі групи 173 МОІППО дуже вдячні педагогічним колективам закладів дошкільної освіти ДНЗ № 127 та ДНЗ №5 за теплий прийом, за бажання та уміння поділитися професійним досвідом. 
Дякуємо!
Хто хоче дізнатися більше про ДНЗ №5 "Салют перемоги" відвідайте їхній САЙТ

Немає коментарів: