Єдина Країна! Единая Страна!

вівторок, 14 листопада 2017 р.

Творчий колективний проект групи 167. Вихователі ДНЗ (спеціалісти)

Сьогодні для мене нова хвилююча зустріч зі слухачами. Вихователями закладів дошкільної освіти Миколаївщини. Для мене серед повсякденних робочих справ це знову маленьке диво. Коли на початку заняття 35 слухачів знають про Google лише те, що це "пошуковик". До кінця заняття розуміють, які професійні можливості й горизонти розкриваються перед ними з інструментами Google та роблять перші самостійні кроки у користуванні ціми інструментами.
А попереду у слухачів три тижні навчання в МОІППО та робота над Творчим колекивним проектом. Тема проекту, над якою буде працівати ця група "Логіко-математичний розвиток дітей старшого дошкільного віку".
Керівником змістової частини проекту буде куратор групи Міленіна Галина Сергіївна, на мене ж покладається почесна місія технічного супроводу роботи групи над проектом. А це означає, що після роботи по вечорах мені не буде сумно, й буде тривати дистанційний онлайн процес змішаного навчання. Сподіваюся, що проект вийде як завжди естетично гарним, змістовним та цікавим. Тобто таким, що не буде соромно поділитися напрацованим матеріалом з фахівцями дошкілля України, чи навіть зарубіжжя. Адже Google з легкістю перекладає на 100 мов!

І за традицією слухачі заповнюють електронний журнал групи. Кожен свою сторінку. Тут вітаються креативність, винахідливість, неповторність! І кожен може переконатися, що робота в хмарі це не міф та щось недосяжне для педагогів дошкілля, а сама, що ненає, повсякденна реальність.


А ось і сам проект. Для його створення був потрібний час. Два тижні промайнули дуже швидко. Кожний з слухачів групи, учасників проекту вклав в нього частинку особистих зусиль. Робота вийшла змістовна, професійно-грамотна, естетична. 

Немає коментарів: