Єдина Країна! Единая Страна!

вівторок, 22 листопада 2016 р.

На фінішній прямій

Багато думала на цьому тижні про дистанційний етап навчання в групі 130-А Педагогічні працівники ДНЗ, які навчаються за курсом Intel® «Навчання для майбутнього» (V 10.0) та про базові якості особистості, що мають бути сформованими у старших дошкільників - випускників дошкільних навчальних закладів... Адже до того часу, як Півень Галина Григоріївна, заступник директора МОІППО має вручити сертифікати слухачам цієї групи про завершення двохмісячного навчання, залишається тиждень і один день.

Втішала себе тим, що за різноманітними дослідженнями: статистика від тих, хто стартує на відкритих дистанційних курсах та доходить до фінішу складає 33%. Інші - природній відсів... 

Але ж це якісь середньостатистичні данні, які стосуються невідомих мені людей. І якось не вкладалося в голові, що педагоги, з якими знайома особисто, які прийшли на курс, щоб підвищити власну професійну компетентність, щоб  бути на крок попереду своїх колег, можуть спасувати перед програмою курсу, не дійти до фінішу, знаходячи для цього різноманітні відмовки та самовиправдання...

Дуже вдячна тим колегам, які прийшли на курс та достойно відпрацювали його. З 23 по 30 листопада, необхідно передивитися навчальні матеріали Ваших колег на WiKi, залишити коментарі з дружніми висновками та порадами один-одному стосовно представлених матеріалів навчання на Ваших Блогах. Для того, щоб наше заключне семінарське заняття  30 листопада о 13.00 , в конференц-залі бібліотеки МОІППО, яке присвячене захисту проектів, проходило у формі обговорення та обміну досвідом з методичних (базові якості особистості випускника ДНЗ) та технологічних (використання інструментів Google у виконанні навчального проекту Intel) питань.

Дуже сподіваюсь, що на фінішній прямій аутсайдери навчання зроблять ривок, та до 28 листопада виконають дистанційні завдання.

Нижче розміщую навчальні роліки. 
Портфоліо на WiKi


Блоги педагогічних працівників ДНЗ

Немає коментарів: