Єдина Країна! Единая Страна!

четвер, 13 жовтня 2016 р.

Впорядковуємо знання та завдання навчання

У цьому першому дистанційному занятті впорядкуємо ті знання, які отримали на очному 12-годинному тренінгу в МОІППО та отримаємо завдання для виконання надалі, щоб з найменшими затратами часу, нервових та розумових зусиль досягти кінцевої мети нашого навчання: створення навчального проекту на WiKi-сайті  для педагогів ДНЗ за темою з Базового компоненту дошкільної освіти за допомогою Googlе-інструментів .


І так, чому ми вже на сьогодні навчилися, що вміємо робити.

1. На Вашему компьютері є браузер Google Chrome і Ви заходите на дистанційне навчання тільки через нього.
2. Ви впевнено користуєтеся електронною поштою Gmail. Хоча б 2 рази на тиждень заглядаєте у свою поштову скриньку та опрацьовуєте кореспонденцію з навчання.
3. У Вас створено профіль у соціальній мережі Google+ у якому сторінка "Про мене" у перегляді "Для всіх" заповнюється як Ваше професійне портфоліо.
4. Ваше коло "130-А" налічує 12 осіб: Ваш куратор, 10 одногрупників та Еліс Навчальна  (мій другий навчальний аккаунт, створений  з метою контролю - у якому вигляді навчальні матеріали доходять до кожного з Вас).
5. У час, визначений у нашому спільному Google Calendar "Педагогічні працівники ДНЗ" Ви обов'язково заходите у віртуальний клас Google спільноти "Хмарні технології в освіті" та опрацьовуєте всі навчальні матеріали, залишаючи +1 під кожним опрацьованим Вами повідомленнями з навчальним матеріалом для того, щоб я могла спостерігати Вашу особисту активність в навчанні.
6. На WiKi-сайті Вами заповнена Ваша персональна сторінка, та поступово опрацьовується сторінка Портфоліо.
7. У Вас створено навчальний блог на якому є перша публікація з рефлексією Вашого навчання 28 по 29 вересня на очному 12-годинному тренінгу в МОІППО.
8. У Електронному Журналі  групи 130-А Вами оформлено Вашу персональну сторінку відповідно до слайду №2.
9. Ви вчасно заносите цвітові позначки Вашого просування у навчанні у 130-А Таблиці оцінювання навчальних досягнень  відповідно легенді (жовтий колір - завдання у процесі виконання; зелений колір - завдання виконано). Як Ваш куратор я теж маю 2 кольорові відмітки для позначання Вашого просування у навчанні (червоний - вам слід терміново виконати або повернутися до виконання завдання, блакитний - завдання виконано Вами на відмінно - 12 балів).

Успіхів всім у навчанні! Календар навчання.

Немає коментарів: