Єдина Країна! Единая Страна!

вівторок, 17 травня 2016 р.

Візитка проекту "3 клас. Алгоритми та виконавці"

Програма Intel® Навчання для майбутнього заснована на інформації, отриманій в результаті глибоких досліджень за участю вчителів Вона не просто навчає користуватись комп’ютером, а і вчить ефективно використовувати його у класі. Програма курсу побудована на методиці навчальних проектів, організації дослідницько-пошуковій діяльності учнів, розвитку у них навичок мислення високого рівня. Програма надає вчителю знання закону Про авторське право, навчає новітнім підходам щодо оцінювання робіт виконаних за допомогою комп’ютера.

Я вдячна, що отримала можливість навчатися за цією програмою. Так, спочатку були помилки, які спонукали до більш детального опрацювання навчального матеріалу. Але, якщо продовжувати і не зупинятися на досягнутому, то прогресивні освітні технології не такі вже й недосяжні.

З чого все почалось...

Наприкінці березня мене запросили до навчання за програмою "Intel". Дякую, що запросили. Знайомство з нашим тренером Олійник Лією Миколаївною надихнуло на творчість та відповідальність.

Щонайперше, зацікавила групова робота. Ми з творчим підходом працювали в Електронному журналі. Кожна сторінка відрізнялася своєю креативністю і неповторністю.

Ми налаштували свій профіль, створили власні блоги і на протязі всього навчання накопичували цікаві матеріали. В нашій спільноті всі колеги творчі, працюють з натхненням та ентузіазмом, незважаючи на брак часу.

Я дуже старалася виконувати всі завдання. З Вчительською презентацією   та   та Буклетом для батьків проблем не виникло, адже дуже часто користуюся даними програмами в своїй роботі.
Щодо учнівської роботи, вирішили залучити своїх учнів. Ми разом виконали завдання і звітували презентацією "Учнівська робота" .

Несподіванкою було рецензування роботи іншим колегою з мого кола.

Підводячи підсумки мого навчання з "INTEL", я хочу щиро подякувати за отримання знань і навичків користування новітніми технологіями. Дійсно, навчилася багато! Тож, у кого є можливість такого навчання - не зволікайте, неодмінно вчіться!

Немає коментарів: