Єдина Країна! Единая Страна!

четвер, 19 травня 2016 р.

Візитка проекту з теми "Історія обчислювальних пристроїв" 2 клас

Під час проходження курсів отрима для себе достатньо багато цікавої та корисної інформації. 

Створила свій власний блог (якого вимагали вже від мене давно рідні методисти). 

Проект на WIKI був дуже цікавий. Скільки нового по створенні налаштувань, завантаженні інформації…… просто немає слів! Я в захваті! Можна назвати себе цілеспрямованим та наполегливим учнем, не дивлячись на затримку виконання завдань курсу.


Змінилося в мені те, що стала більш впевненішою в своїх можливостях.
В моїй професійній діяльності навчання відобразиться тим, що, напевне, більше часу приділятиму роботі на веб-сторінках.

Під час курсу отримали достатньо завдань. Виконували роботу як вчитель, так і діли. Батьки також не залишилися осторонь. Вони ознайомилися із буклетом обраної теми, який був виготовлений вчителем.

Діти працювали, як я вважаю, в повну міру, але дехто не впорався із завданням повністю, навіть із батьківською допомогою,
Малювали довго, була не одна спроба. Твори, дивлячись на їхній вік, написали, але чесно признаючись - трохи скорегувала. Із поставленою темою діти не погодилися і обрали дещо свій варіант. Розповіді отримали не про "Комп’ютер майбутнього", про комп’ютери взагалі, які б вони собі хотіли, так як обмежені у вільному доступі до нього в дома.

Презентацію створювали з моєю допомогою, так як не мають потрібних навиків. Свої виступи презентували для учнів 3-4 класів. А також запросили перший клас для стимулювання їхнього інтересу на наступний рік.

Підводячи підсумки можу сказати, що враження від роботи залишиться надовго, а ще головне – залишиться багато нових знань та навиків.

Велике спасибі  організаторам проекту, керівнику – Лії Миколаївні за можливість пізнати щось нове, згадати відоме, та в такому «шаленому темпі підтримати свій емоційний стан»!!!

Немає коментарів: