Єдина Країна! Единая Страна!

середу, 13 квітня 2016 р.

Наші блоги

Відповідно до структури Нового Основного курсу Програми Intel® «Навчання для майбутнього» (V 10.0) в очно-дистанційній формі, слухачі групи 63-А Тренери з інформатики в початковій школі мають створити та вести протягом навчання блог на Blogger. На якому розміщувати публікації з рефлексією власного навчання.
Рефлексія – це вміння учасника навчання виділяти, аналізувати і зіставляти з ситуацією навчання свої власні дії. З психологічної точки зору рефлексія являє собою явище багатопланове, специфічне за структурою і умовою формування. Вона охоплює такі види діяльності, як: зіставлення умов та цілей, виявлення засобів і способів навчальної діяльності в ситуації навчання, визначення (достатньо чи недостатньо) їх для досягнення цілей, розробку крокової стратегії, облік та обробку зворотної інформації. Повнота дослідження тими хто навчається цих моментів при розв'язанні завдань може бути різною. Що можна простежити за Таблицею оцінювання нашої групи.
У поданій нижче СТРУКТУРІ КУРСУ у колонці Рефлексія ви знайдете спрямування на те, які публікації мають бути на ваших блогах. Назви до кожної з 8 тем публікацій ви добираєте самостійно, важливо, щоб у публікації були надані результати Вашого особистого дослідження у цьому напрямку. Не забувайте ілюструвати ваші публікації. 



А з технічної точки зору як це зробити вам допоможе четвертий навчальний ролік, який я записала у новий для себе спосіб, за допомогою сервісу Google - Hangouts.
Так що я навчаюся разом з вами та удосконалюю свої навички і вміння не тільки як викладача дистанційного навчання але й як користувача інструментами Google.
І це мені дуже подобається.



Після перегляду роліку, будь ласка  відпрацюйте наступні завдання:
1. Налаштуйте ширину Вашого блогу відповідно до Ваших потреб (раджу не меньш 1100 пікс.)
2. Вбудуйте КАРТУ БЛОГУ на Ваш блог
3. Відредагуйте матеріали на Вашому блозі:
а. прикріпить до всіх публікацій, які створюєте під час навчання ЯРЛИК - Інтел;
б. Скористайтеся інструментом "Вставити розрив переходу" у довгі Ваші публікації;
в. додайте ілюстрації до Ваших публікацій.
4. У спільному календарі  зробіть відмітки коли і над якою публікацією ви плануєте працювати на Вашому блозі. (8 публікацій - розпланувати у календарі до 15 травня). В календарі пропишіть Ваші назви публікацій відповідно до змісту колонки Рефлексія у таблиці Структура курсу.
5. У Таблиці оцінювання  у стовпчику N дайте гіперпосилання на головну сторінку Вашого блогу.
6. Не забувайте ставити +1 під повідомленнями у віртуальному класі які Ви опрацювали.
7. Додайте коментар на сторінці ВІДЕОУРОКУ  з приводу того, що Ви особисто взяли для себе та зробили на блозі після перегляду відеоуроку.
8. На сайті WiKi, на сторінці Новий Основний курс Програми Intel® «Навчання для майбутнього» (V 10.0) в очно-дистанційній формі. м. Миколаїв. МОІППО
скачайте на свій Google Диск Форма оцінювання блогу та Контрольний список для блогу
заповніть форми та вбудуйте їх у ваші особисті щоденники на сторінку "Наші блоги" 13.04.2016.
Успіхів вам у навчанні!

Немає коментарів: