Єдина Країна! Единая Страна!

четвер, 24 березня 2016 р.

З багажем знань додому!

З багажем знань додому!

Вчора, перший день тренінгу для вчителів групи 63-А, які навчаються за очно-дистанційною формою Нового Основного курсу  Програми Intel® «Навчання для майбутнього» (V 10.0) пройшов чітко розплановано, насичено та продуктивно. Розходилися всі у доброму гуморі зі словами "Навчатися важко, але цікаво!"

Сьогодні якось з ранку не все заладилося, як того хотілося б. То технічні "заморочки" на WіKі, то падіння інтернету, та й фізична втома від 12 годинного дводенного тренінгу давала взнаки.
Проте програму 1-2 модулів виконано в повному обсязі. Навіть досі в це не вірю!

До 29 березня у вчителів є час щоб розкласти багаж отриманих знань по полицях. Усвідомити який великий пласт роботи ще попереду. Розібратися з таємницями WіKі, навчитися більш впевненно користуватися інструментами Google, розробити Портфоліо навчального проекту з навчання інформатиці молодщих школярів та достойно представити його на WiKi-сайті.





Ми багато чому навчилися за ці два дні. Дуже радію зустрічі з педагогами-новаторами, які прагнуть навчитися, удосконалити власні знання та вміння, щоб навчання учнів було більш цікавим та плідним.

Спільнота вчителів Миколаївської області, які викладають інформатику у початковій школі Інформатика. Початкова школа. буде місцем нашої зустрічі на час навчання до 20 травня 2016 року.

А Google-Календар, Особистий щоденник слухача групи 63-А "Тренери з інформатики в початковій школі", зроблений у Google-Документах, Електронний журнал нашої групи зроблений у вигляді Google-Презентайії, та Таблиця оцінювання у форматі Google-Таблиці, та Google Hangouts зроблять наще дистанційне навчання більш організованим та плідним. При цьому кожний педагог буде мати можливість працювати над власним Проектом у зручному для себе форматі.

Немає коментарів: