Єдина Країна! Единая Страна!

понеділок, 12 травня 2014 р.

Студенти Миколаївського Державного Університету за мир!

Миколаївський національний університет імені В.О.Сухомлинського – один із найстаріших вищих навчальних закладів на півдні України.
Інститут педагогічної освіти в структурі МНУ імені В.О. Сухомлинського працює як сучасний осередок підготовки майбутніх педагогів, а саме фахівців початкової та музичної освіти.

На кафедрі педагогіки початкової освіти  (проф. С.І. Якименко) вагому увагу приділяють формуванню у студентів соціального «Ми», пережитого як причетність до спільної життєдіяльності. Завдяки цьому засвоюються соціальні норми і цінності, що сприяє адаптації до конкретних соціокультурних і суспільних умов, а також розвитку соціальних груп і індивідів у цих умовах.

Нещодавно на кафедрі початкового навчання був проведений конкурс творчих робіт "Україна - моя Батьківщина, вона у мене єдина", в яких студенти мали можливість висловитися проти війни та підкреслити власне ставлення до сучасних подій в Україні. У такий спосіб заявити - "Ми за мир!" Пропонуємо вашій увазі конкурсні роліки. Залишайте ваші коментарі та визначайте роботу-переможця

1 коментар:

Unknown сказав...

перший ролик дуже сподобався!!!!пробрало до сліз!