Єдина Країна! Единая Страна!

четвер, 25 квітня 2013 р.

Трансформація результатів науково-дослідної експериментальної роботи «Становлення статево компетентної особистості дитини від народження до десяти років у процесі взаємодії з батьками та педагогами» в широку педагогічну практику Миколаївського регіону

Трансформація результатів науково-дослідної експериментальної роботи 
в широку педагогічну практику Миколаївського регіону

З метою залучення можливостей та інтелектуальних здібностей кращих педагогів до трансформації результатів науково-дослідної експериментальної роботи в широку педагогічну практику регіону в Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти триває робота обласної авторської творчої майстерні з проблеми «Становлення статево компетентної особистості дитини від народження до десяти років у процесі взаємодії з батьками та педагогами».

Друге засідання обласної авторської творчої майстерні із зазначеної проблеми (далі − АТМ) відбулося на базі Миколаївського НВК «Чайка» ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект» 25.04.2013. 

У роботі АТМ узяли участь вихователі-методисти ДНЗ та вчителі початкових класів ЗОШ (12 осіб), які будуть упроваджувати результати науково-дослідної експериментальної роботи регіонального рівня за темою «Становлення статево компетентної особистості дитини від народження до десяти років у процесі взаємодії з батьками та педагогами» у практику роботи навчальних закладів Миколаївської області.

Із вітальним словом до учасників АТМ звернувся Шуляр Василь Іванович, заступник директора з наукової роботи МОІППО.

У ході другого засідання обласної АТМ відбулося обговорення авторського підхіду до статевого виховання дітей із метою становлення статево компетентної особистості дитини від народження до десяти років автора Олійник Лії Миколаївни, кандидата педагогічних наук, доцента, доцента кафедри психології, педагогіки та менеджменту освіти МОІППО.

Яремчук Людмила Федорівна − директор Миколаївського НВК«Чайка» ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект» познайомила учасників АТМ з практикою статевого виховання в старшій групі дошкільного навчального закладу за результатами науково-дослідної експериментальної роботи регіонального рівня.

Кузнецова Ганна Іванівна, заступник директора з навчально-виховної роботи шкільного підрозділу Миколаївського НВК «Чайка» ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект» презентувала посібник із циклу «Ми різні, але рівні» для спільної роботи батьків з учнями першого класу ЗОШ.

Жулай Олена Анатоліївна, психолог Миколаївського НВК «Чайка» ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект» розповіла про результати тренінгової роботи з гендерного розвитку дітей молодшого шкільного віку.






Педагоги схвально оцінили змістове наповнення другого засідання АТМ та його організацію.



Немає коментарів: