Єдина Країна! Единая Страна!

середу, 20 лютого 2013 р.

Вебінари для інноваційних освітян!

Увага! 

Згідно листа МОНМС № 1/9 - 33 від 21.01.13 з 23 січня розпочалася низка вебінарів, присвячених запровадженню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів.


Вебинар - семинар он-лайн - это модно, современно, доступно, просто, удобно. Каждый уважающий себя педагог и тренер идёт в ногу со временем, а время нам предлагает образование через интернет, один из наиболее распространённых и удобных вариантов обучения - это вебинар.
Вебинары могут быть односторонними - со стороны говорящего, а могут обеспечивать полное взаимодействие между аудиторией и ведущим (подразумевает наличие камеры и микрофона у слушателя).

Для участі у вебінарах необхідно мати комп'ютер з колонками, підключення до Інтернету, встановлений клієнт Lync Attendee.


Інструкції, розклад вебінарів доступний за посиланням http://microsoft.ua/webinar та у тематичній дискусії "Вебінари для інноваційних освітян" на освітній мережі "Партнерство в навчанні".

Учасники вебінарів, які будуть застосовувати отриманні знання на практиці, отримають відповідні сертифікати і будуть запрошені приєднатись до спільноти вчителів-новаторів, щоби ділитись своїм досвідом під час національних подій та представляти Україну на міжнародних заходах.

Я опоздала на вебинар...20.02.12 по своей теме: Впровадження «Сходинок до інформатики» та забезпечення шкіл доступними сучасними присторями у рамках програми Microsoft «Формуй майбутнє» На прикладі Росії та країн СНД учасники дізналися про можливості придбання сучасних пристроїв для свого навчального закладу. Протягом останніх трьох років 42 країни світу вже скористалися можливостями глобальної програми Microsoft «Формуй майбутнє» (Shape the Future). Програма надає допомогу урядам інвестувати в освітні технології з метою створення робочих місць та забезпечення економічного зростання. 

Как это было печально, что не смогла присутствовать он-лайн...

Но, спасибо организаторам вебинара и Артуру Кочаряну, за то, что выложили вебинар в записи: послушать и скачать можно ЗДЕСЬ. До полуночи слушала запись и поняла, что остается еще ОЧЕНЬ много не решенных вопросов.

Записалась на следующий вебинар:

Сучасні ІКТ на допомогу формування навичок 21 століття. Формуюче оцінювання з використанням OneNote

EventID: 1032541859

Starts: Wednesday, April 03, 2013 3:30 PM
Time zone: (GMT+02:00) Kyiv
Duration:  1 hour(s)
Якими якостями має володіти людина в 21 столітті для того, щоб бути успішним у професійній діяльності, громадському й особистому житті? Учасники отримають методичні поради та рекомендації щодо формування в учнів навичок 21 століття та дізнаються про особливості і переваги формуючого оцінювання над традиційним. Під час вебінару буде продемонстровано готові методичні рішення формування навичок 21 століття та формуючого оцінювання зокрема на прикладі використання OneNote в навчально-виховному процесі закладу освіти.


Доповідач:
Гущина Наталія Іванівна, інститут інноваційних технологій та змісту освіти, МОНмолодьспорту

Думаю участникам нашего семинара тоже будет интересны и запись прошедшего вебинара и участие в апрельском.

Немає коментарів: